Hotely Hotelům poskytují informace o novinkách ve vybavení restaurací a jejich kuchyní.
TripAdvisor přidal uživatelské funkce
Co je nového na TripAdvisoru? TripAdvisor je nejnavštěvovanější sociální sítí cestovatelů. Využívá lidské touhy cestovat a sdílet zážitky. Aby TripAdvisor donutil uživatele k vyšší aktivitě na svém protálu, přidal další funkce. Nyní mohou lidé na svém profilu, stejně jako na Facebooku, sdílet fotky, videa, sledovat své přátele, jiné cestovatele, značky, řetězce anebo influencery. Mohou vytvářet […]Čtěte více »
Hotelové investice do technologií
Proč by měl hotel investovat do technologií? Podle studie společnosti Hospitality Technology z roku 2018 celkem 65% hostů uvádí, že je pravděpodobné, že se vrátí do hotelu a zaplatí vyšší sazbu, pokud jim hotel poskytne technologie, které považují za důležité. Zvýší-li tedy hotel investice do technologií, zvýší se jeho tržby, spokojenost hostů a tím i […]Čtěte více »
Jak umlít dobrou kávu
Mletím kávových zrn vzniká aroma kávy Chuť kávy ovlivňuje pražení, hrubost mletí, čistota kávovaru a množství vápníku ve vodě. Před přípravou kávy je tedy třeba vodu přefiltrovat, protože vápník na sebe váže aromatické látky, které vznikají při pražení. Čím více jsou zrna pražená, tím silnější chuť káva má. Pražená káva má omezenou trvanlivost, protože aromatické […]Čtěte více »
Užitkové sklo pro hotely a restaurace
Užitkové a dekorační sklo pro restaurace Hledáte vysoce kvalitní české designové sklo, křišťál nebo porcelán? Na trhu je bohatý výběr toho nejnovějšího designového skla a porcelánu, které vás uchvátí jak vzhledem, tak příznivou cenou. Tradice výroby skla se u nás datuje již od 13. století. Český křišťál je charakteristický vysokým obsahem olova a krásným broušením. […]Čtěte více »
Servis výpočetní techniky
Opravy hotelové výpočetní techniky Nestaráte se o počítač až do chvíle, kdy se s ním něco stane? Každý v hotelu zažívá občas chvíle, kdy děláme více věcí najednou. Obsluhujeme několik hostů a do toho ještě někdo zavolá. My musíme rychle v hotelovém systému, zjisti informace, které potřebujeme, ale obrazovka zamrzne. Čekáme, hostům se omlouváme, když se počítač […]Čtěte více »
Velikonoční tradice
Velikonoční hotelová nálada Velikonoce stejně jako vánoční svátky jsou svátky křesťanské a proto se slaví v celém křesťanském světě. Každý národ si za uplynulá staletí vytvořil tradice, které více či méně úspěšně dodržují i dnes. I u nás velikonoční tradice a symboly máme a často je používáme v hotelech a restauracích k oslavě svátků jara […]Čtěte více »
Ozvučení hotelů a restaurací
Jak na ozvučení hotelů a penzionů Na ozvučení v hotelech nebo penzionech se většinou zapomíná. Problém nastává při prvotní potřebě ozvučení restaurace. Řeknete si „vždyť stačí vybrat nějaké ty bedýnky do restaurace“. Ale když se nad tím vším zamyslíte, zjistíte, že není prostoru, kde by zvuk měl chybět. Konkrétní rady a návrhy najdete na této […]Čtěte více »
Fotografie pro sociální sítě
Jaké fotky na sociální sítě? Fotografie pro sociální sítě jsou jiné než fotografie pro webové stránky. Představte si, že nalákáte followery na krásné architektonické fotografie zobrazující romantickou atmosféru hotelu. Těch však nemáte tolik, takže za pár týdnů začnete přidávat fotky ze zákulisí hotelu vyfocené mobilním telefonem. Nebudou-li dostatečně kvalitní, tak se tím se připravíte o […]Čtěte více »
Jak vybrat kvalitního fotografa
Jak na výběr fotografa? Vybrat správného fotografa pro hotel není snadný úkol. Všichni víme, že fotografie je důležitým prodejním nástrojem. Prostřednictvím fotografie prodáváme hotel nejen na webových stránkách, na rezervačních systémech, ale zákazníkům partnerských cestovních kanceláří. Proto musí být fotografie velmi kvalitní. Investice do fotografií je základem celkové prezentace ubytovacího zařízení a restaurace. Fotografie je […]Čtěte více »
Čištění odpadů
Čištění odpadů v hotelu Ucpané umyvadlo, vana nebo WC je v hotelu každodenní problém. Od chvíle co pokojská zapíše ucpaný odpad do knihy závad, mají kolegové z údržby jen omezené množství času na to, aby odpad pročistili dříve, než bude v pokoji ubytován další host. Někdy je to závod s časem a občas se stane […]Čtěte více »