vše pro hotely a restaurace

Co dát na silvestrovský stůl?

Silvestrovské oslavy příchodu nového roku se obvykle protáhnou od večeře až do brzkých ranních hodin. Pivo, víno, sekt i koňak a brandy teče proudem a k tomu je nutné podávat i vhodné pokrmy, které se k této příležitosti hodí a bez kterých by to žaludek špatně snášel. Kromě slavnostního menu, jsou vhodné i různé chlebíčky, jednohubky či nakládané pochoutky. K pivu i vínu jsou vhodné obložené mísy. Na ty je možné nakombinovat šunku, uzené maso a různé druhy sýrů od tradičních po plísňové.

Jaké občerstvení je vhodné?

Nemusíte trávit celé silvestrovské odpoledne výrobou pomazánek. Na silvestrovský stůl můžete dát i obložené mísy, které ozdobíte nakrájenou šunkou či jinou uzeninou v kombinaci s kvalitními sýry. Tabuli lze doplnit také nakládanými pochoutkami, jako jsou utopenci nebo nakládaný hermelín.

Sýry přímo do farmáře

Zejména milovníci vína ocení kvalitní sýry z rodinné farmy. Sýry jsou ve tvaru nití či uzlíku, jsou přírodní, uzené, solené či kořené. Velikost porcí často odpovídá velikosti jednohubky, takže nevyžadují žádnou další časově náročnou přípravu. Prostě jen objednáte a prostřete na prkénko, mísu či talíř.
 
Vyzkoušejte sýrové nitě, uzlíky i parenicu. Po silvestrovské párty vás pak dá dohromady pravá slovenská žinčica. To vše si můžete objednat ve Farmářském-obchůdku.eu
 
Kontakt:
Roman Dolenský
Tel: 734 106 503 nebo 602 823 381
Obchodní sdělení
Dovolená
Booking.com
Oblíbené články
  • No results available