vše pro hotely a restaurace

Štědrovečerní tabule

Statistiky poslední doby ukazují, že se řada lidí obejde bez předvánočního shonu. Mnoho lidí cestuje před vánoci do jiných zemí, aby poznali i jiné vánoční zvyky. Stejně tak jezdí, už řadu let, mnoho turistů k nám, aby prošli vánoční trhy na Staroměstském náměstí, ochutnali svařené víno a punč, vánočního kapra, bramborový salát a cukroví.
 

Jak ozdobit štědrovečerní tabuli?

Ať již pro své hotelové hosty chystáte typicky české menu nebo jinak atraktivní, vždy je třeba tabuli slavnostně prostřít. Ubrus zvolte takový, aby ladil s další vánoční výzdobou vaše hotelu nebo restaurace, s adventním věncem, vánočním svícnem a vánočním stromečkem. To samé platí pro prostírání. Atraktivní ornament složený z ubrousku dokonale dokreslí vánoční atmosféru.
 
Štědrovečerní menu má více chodů než obvyklé menu, tak je třeba založit nejen rybí příbor, ale také příbor na všechny předkrmy, polévku a dezert stejně tak jako talířek na pečivo a na rybí kosti. Vánoční cukroví, ovoce či oříšky – to vše by mělo být nachystáno na miskách na tabuli. Stejně tak ideálně broušené sklo – na aperitiv, víno, sekt a vodu.
 
Dopřejte svým hostům požitek z dokonalosti a nechte je vychutnat si ty nejlepší tradiční české pokrmy.
 




Obchodní sdělení
Dovolená
Booking.com
Oblíbené články
  • No results available