vše pro hotely a restaurace

Uspesni lideCo mají společného úspěšní lidé?

Člověk může být úspěšný ve své práci, při sportu, mezi přáteli i koníček vás může dovézt k úspěchu. Všichni úspěšní lidé mají jedno společnou touhu uspět. Ta je nutí nikdy se nevzdat.

Kdo jsou úspěšní lidé?

Úspěšní lidé jsou ti, které ostatní žádají o radu. Celá řada z nich zažila nejen úspěch, ale i neúspěch. Jsou schopni poučit se z chyb a bojovat dál. Dalo by se říci, že někdy právě ta chyba nebo selhání podnítí člověka k lepším výkonům. Příkladem člověka, který to nevzdal po počátečním neúspěchu byl například H.J. Heinz, který začínal s nakládaným křenem, o který zrovna velký zájem nebyl. Rozvoj firmy začal až o 7 let později s objevem receptury na kečup. První dvě firmy na výrobu cukrovinek čokoládového magnáta Miltona Hersheyho také zbankrotovaly.

Co je potřeba pro úspěch v hotelnictví?

Vzhledem k tomu, že pro provozovatele a majitele hotelů a restaurací je uzavření podniku vždy bolestivé a finančně nákladné, je potřeba o to víc bojovat a nevzdávat se. Základem je také kvalitní a dostatečně dlouhá praxe pro získání zkušeností. Než člověk začne provozovat hotel nebo restauraci je lepší projít více firem a nasbírat zkušenosti jinde, popřípadě se poučit z chyb druhých. Dalším vzděláváním a tréninkem pak získáte další potřebné tvrdé i měkké dovednosti nezbytné pro úspěšnou kariéru.

Autor: Dana Petrunčíková Foto: koratmember



Související články:

Dovednosti úspěšných lidíFaktory stojící za neúspěchem startupu, Manažerské dovednosti, Umíte delegovat ?

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Archiv článků
Dovolená
Booking.com
Obchodní sdělení