vše pro hotely a restaurace

Svatebni menu

Pořádání svatebních hostin

Dnes je běžné pořádat svatební hostiny na atraktivních místech, aby měli všichni účastníci zážitek na celý život. Nejčastěji se však stále pořádají v restauraci nebo v hotelu. Budoucím novomanželům, svatebčanům i svatebním agenturám tak odpadá starost se sháněním dostatečného množství inventáře, sestavováním svatebního menu a hlavně s přípravou pokrmů. Pečení svatebního cukroví už také většina lidí přenechává profesionálům. Budoucí novomanželé i svatební agenti pak mají dostatek času soustředit se na drobné, ale důležité detaily a zejména na program a organizaci samotné svatby.

Spokojenost svatebčanů s hostinou je na prvním místě

Čím vyšší investice do svatby, tím vyšší očekávání nejen od novomanželů, ale také od ostatních svatebčanů. Všichni porovnáváme a hodnotíme a všichni novomanželé chtějí svatebčany ohromit a na svůj svatební den hezky vzpomínat. Vše tedy musí být dokonalé a vyšperkované. Ke svatební výzdobě a dekoracím musí ladit i svatební menu. Tisk svatebního menu je zpravidla sladěn se svatebním oznámením, obsah pak musí být jedinečný, aby chutě pokrmů uchvátily a uspokojily chutě všech svatebčanů.

Aby jídlo, víno a další nápoje, podávané na svatební hostině podpořili dobrou náladu svatebčanů, je nutné, aby sled jednotlivých chodů nezpůsobil lidem s citlivým žaludkem zažívací potíže. Z tohoto důvodu je lepší přenechat sestavení menu pro svatební hostinu opravdovým odborníkům a šéfkuchařům. Úroveň svatby díky tomu ještě stoupne. Svatební menu vytvořené i uvařené profesionálem zaručí stoprocentní spokojenost novomanželů i svatebních hostů.

Autor: Dana Petrunčíková



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Obchodní sdělení
Dovolená
Booking.com
Oblíbené články
  • No results available